| Ресторант "Best Wishes" | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Амора Кастро Angel/Witch-Hybrid--Amora♥
Брой мнения : 160 Join date : 26.09.2011 Age : 29 Местожителство : Уайлд Фолс (Испания - Мадрид )
| Заглавие: Ресторант "Best Wishes" Пон Окт 03, 2011 11:27 am | |
| | |
|
| |
Rayan Gonzale Witches
Брой мнения : 24 Join date : 11.10.2011 Местожителство : Уайлд Фолс
| Заглавие: Re: Ресторант "Best Wishes" Сря Окт 12, 2011 4:36 pm | |
| Вече си станахме гаджета с Амора и аз я изведох на ресторант. - Повярвай ми, това ще е незабравима вечер- и се усмихнах Леле, бях лудо влюбен в нея, а сега тя беше моето момиче.. | |
|
| |
Брой мнения : 160 Join date : 26.09.2011 Age : 29 Местожителство : Уайлд Фолс (Испания - Мадрид )
| Заглавие: Re: Ресторант "Best Wishes" Сря Окт 12, 2011 4:41 pm | |
| Раян ми предложи да излезнем само двамата на романтична вечеря! Аз веднага се съгласих,без да мисля. Каза ми,че тази вечер няма да я забравя. Бях сигурна в това .. - Знам!! Е какво ще ядем? Умирам от глад! | |
|
| |
Rayan Gonzale Witches
| |
| |
| Заглавие: Re: Ресторант "Best Wishes" Чет Окт 13, 2011 6:23 pm | |
| Той също отвърна,че е гладен! Попита ме дали знам,че нековата сестра е голям инат. - (засмях се) Ама разбира се,влюбена е в брат ми но не иска да му каже (запуших си устата) Какво направих !! Не биваше да казвам. Раян се засмя.. - Говоря сериозно,миличък! Не казвай на Ди,че знаеш !! Охх .. | |
|
| |
Rayan Gonzale Witches
| Заглавие: Re: Ресторант "Best Wishes" Сря Окт 19, 2011 2:22 pm | |
| Моето красиво сладурченце каза, че сестра ми си пада по брат, но ми каза да не й казвам, че ми е казала. Аз се заливах от смях. - Сестра ми??? С брат тии? - Откога ходят? - корема ме заболя. - Сестра ми-гадже? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Ресторант "Best Wishes" Сря Окт 19, 2011 2:36 pm | |
| Ех сега ако Раян се изпусне пред Ди ще стане голям проблем. Тя изрично ми каза да не казвам .. Тойй се заливаше от смях и се учуди как неговата сестра е гадже на брат ми .. Гледах го тъпо. - Даа,защо? Тя е хубаво момиче!! Той спря да се смее .. - Говоря ти сериозно.. не казвай на Ди! Ще стане голям проблем,първото което не са гаджета,но нищо не се знае. Усмихнах се и се облегнах на стола. | |
|
| |
Rayan Gonzale Witches
| Заглавие: Re: Ресторант "Best Wishes" Сря Окт 19, 2011 2:55 pm | |
| Обаче се оказа, че нявма гадже и аз се успокоих.. - Махни я. Да сменим темата, а аз няма да й кажа и думичка. - Искаш ли да ядем говече със свинско месо, но да си го поделим? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Ресторант "Best Wishes" Сря Окт 19, 2011 3:01 pm | |
| Той ми обеща,че няма да каже нито думичка на сестра си. - Благодаря! След това ме попита дали искам да си разделим говече със свинско месо .. - Добра идея..защото няма да мога да изяда толкова много!! - Все пак ще станаа дебела .. (засмях се) | |
|
| |
Rayan Gonzale Witches
| Заглавие: Re: Ресторант "Best Wishes" Нед Ное 13, 2011 8:13 am | |
| Тя спомена за нещо, че ще е дебела. Аз веднага я прекъснах. - Моето слънчице няма как да надебелее - викнах сервитьорката, която ми беше досущ позната. - Едно гювече със свинско, един сок "Праскова" и... - погледнах Амора, за да довърши. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Ресторант "Best Wishes" Нед Ное 13, 2011 7:10 pm | |
| Той отвърна,че аз няма как да бъда дебела .. усмихнах се ... Повика сервитьорката и поръча едно гювече със свинско, един сок "Праскова" и погледна към мен явно за да довърша .. - И един спрайт! Благодаря! - Какво става с теб?
| |
|
| |
Rayan Gonzale Witches
| Заглавие: Re: Ресторант "Best Wishes" Чет Фев 16, 2012 6:20 pm | |
| - Ето какво става, бейб! Придърпах я към себе си.. - Да се нахраним и да идем в някой бар? Искам да съм с теб. Исках да я чукам, но все пак имаше и нещо друго. - Хубавото е, че тук има бар! Амора продложи направо на бара да ходим. - Хайде, да вървим! Като я хванах за задника тя ми се нахвърли страстно. Отидохме на бара и си поръчахме по едно. После......... (Амора, довърши, моля!) | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Ресторант "Best Wishes" | |
| |
|
| |
| Ресторант "Best Wishes" | |
|