| Burger King | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Klaudia Gonzalez Angel-Vampire-Werewolf/Hybrid/Klody Di
Брой мнения : 172 Join date : 26.09.2011 Age : 29 Местожителство : Уайлд Фолс
| |
| |
Амора Кастро Angel/Witch-Hybrid--Amora♥
Брой мнения : 160 Join date : 26.09.2011 Age : 29 Местожителство : Уайлд Фолс (Испания - Мадрид )
| Заглавие: Re: Burger King Сря Окт 05, 2011 1:55 pm | |
| С моята приятелка Клаудия огладняхме от разходката и решихме да хапнем на бързо !! Казах й,че е на близо и веднага се запътихме към " Burger King " .. Останах доволна от тази закусвалня последният пък когато дойдохме с моят брат да вечеряме. Настанихме се на една маса тя беше много близо до входа. - Какво ще ядеш ?! ( попитах Ди ) тя ме изгледа и вдигна рамене .. - Еми и аз не знам! - Да си поръчаме кока-кола,картофки и ... какво друго ?! - Амм не е добре кока-колата и без това сме настинали .. Ди ми се намръщи !!!! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Burger King Сря Окт 05, 2011 2:05 pm | |
| Ето, че стигнахме до "Burger King" няма да забравя една екскурзи точно туккк <33 Ами ме попита какво ще ям, но й казах, че не знам.. Тя кза кока кола, картофки и ..., но после се поправи и без кола. Когато каза, че няма да пие кола аз се намръщих, но беше затова, че ще пиемм ;д .. - Леле, като чух кола ми се до повръщаа !! - Толкова съм гладна, че ще изямм 1 дозина картофкииии !! - Аз мисля да хапна бургер (с зеле, домати, краставички, кетчуп, пилешко и това ее ;дд), картофкии и някакъвв сокк.. - Ахх как ми се пие шейкк ;д.. Ами ти какво ще си вземеш ? | |
|
| |
Брой мнения : 160 Join date : 26.09.2011 Age : 29 Местожителство : Уайлд Фолс (Испания - Мадрид )
| Заглавие: Re: Burger King Сря Окт 05, 2011 2:12 pm | |
| Каза,че ще си вземе бургер с зеле,домати и други вкусотии .. попита ме какво ще си поръча аз. - Не знам .. ( гледах внимално менюто ) Сигурно и аз бургер .. ам - Може ли ( повиках сервитьорката ) Тя дойде веднага и ни попита какво желаем. - Аз искам един бургер с зеле, домати и пилешко + един спрайт и една порция картофки! - Ами тии Ди ?! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Burger King Сря Окт 05, 2011 2:24 pm | |
| Ами каза, че не знае, но след това си избра, викна сервитьорката и си поръча.. Попита ме и аз какво искам - Добър ден, аз искам един бургер с зеле, домати, краставички, кетчуп и пилешко, картофкии и шшвепс мандарина.. Благодаря, това ще бъде, нали Ами ? Ами отговори с "да" и сервитьорката отиде в кухнята.. - Доста са мили !! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Burger King Сря Окт 05, 2011 2:33 pm | |
| Тя си поръча и ми каза,че сервитьорката е мила. - Така ее !! ( огледах се ) Ехаа не се е променило! - Харесва ли ти тук? тя кимна в знам на съгласие .. - Радвам се .. ( звъна ми телефона ) А брат ми е. Само като казах,че брат ми се обажда очите на Клаудия светнаха .. а аз се засмях ! - Даа .. кажи. Какво? А добре .. чао! - Каза,че заминава за няколко дена извън града с едни приятели! Ди завъртя очи .. Какво става? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Burger King Сря Окт 05, 2011 2:44 pm | |
| Тя каза, че не се е променило и ме попита дали ми харесва- аз кимнах с глава. Братт и се обидиии.. Майчице милаа!! Оказа се, че заминава да няколко дни- ужасс!! - Боже, боже.. - Амии??? - Искаш ли утре да се разходим до водопада?.. очаквах отговорр.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Burger King Сря Окт 05, 2011 2:48 pm | |
| Тя ме попита дали искам да утре да отидем до водопада. - Ммм защо не? Ди ти искаш ли да спиш у нас тази нощ тъкмо брат ми го няма и ще си направим едно готино пижамено парти само ние двете? Какво ще кажеш? .. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Burger King Сря Окт 05, 2011 2:55 pm | |
| Ами се съгласи и предложи да спя у тях, за да не е сама, пък и да се забавляваме.. - Защо ми взимаш думите от устата.. Ако искаш може и в нас.. - Тъкмо ще прекараме малко време с брат ми, пък ще ни пази.. и двете се засмяхмее.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Burger King Сря Окт 05, 2011 2:59 pm | |
| Каза,че взимам думите от устата й .. тя щяла да предложи да спя у тях. Брат й щял да ни паси!! Двете се заспяхме! - Не искам да се натрапвамм !!
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Burger King Сря Окт 05, 2011 3:15 pm | |
| тя отговори, че неиска да се натрапва - Знаеш колко се вбесявам като чуя тези думмиииии !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Идваш решено е.. обадих се на брат ми, но и той се оказа, че е заминал ;дд - И брат ми е заминаллл ;Д Лелее.. Защо храната се бави? Сервитьорката дойде.. - Благодаря. Може ли сметката? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Burger King Сря Окт 05, 2011 3:46 pm | |
| Тя каза,че вече е решено и няма време за мрънкане .. ;дд След това се обади на своят брат,но по някаква случайност и той бил заминал! Попита защо се бави храната .. - Да!! Сервитьорката дойде .. Ди и благодари и поиска сметката! Сервитьорката отговори,че веднага ще я донесе .. - Нека аз платя,моля те! Ди се ядоса .. - Спокойно .. все пак ще спя у вас! Моляяяя!! ( молех й се ) | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Burger King Вто Окт 11, 2011 12:47 pm | |
| Тя ми се нацупи и каза,че не е и подозирала,че ще се скараме за сметката! Каза,че всичко е толкова вкусно .. попита ме ако ни нападнат дали ще се защитаваме! - Ама разбира се нали за това сме най-добри приятелки ? - Аз се наядох а ти? Ако си готова да тръгваме ?! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Burger King Вто Окт 11, 2011 12:58 pm | |
| Тя ми отвърна, че се е наяла и ако съм готова да си ходим.. - Разбира се! Един момент самоо.. Сервитьорка ?? сервитьорката дойде. - Бихте ли ми сложили 5 порции картофки за вкъщи? сервитьорката за 1 секунда се върна - Благодаря. Довиждане! на входа - Е, може в 2 часа да огладнеем, пък и не знам Раян кога ще се прибере!!
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Burger King Вто Окт 11, 2011 1:04 pm | |
| Повика сервитьорката и поиска 5 пориции картофи за вкъщи. - Еха .. !! Стигнахме до входа тя се обърна и ми каза,че не се знае може да огладнеем до като си дойде Раян. - Разбрах,мила! Хайде да тръгваме тогава. Стигнахме до улицата и аз повиках едно такси ... - Такси,таксии .. качихме се в таксито и потеглихме !! | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Burger King | |
| |
|
| |
| Burger King | |
|