| Къщата на Клаудия Гонзалез.. | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Klaudia Gonzalez Angel-Vampire-Werewolf/Hybrid/Klody Di
Брой мнения : 172 Join date : 26.09.2011 Age : 29 Местожителство : Уайлд Фолс
| Заглавие: Къщата на Клаудия Гонзалез.. Нед Окт 02, 2011 5:39 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Клаудия Гонзалез.. Вто Окт 11, 2011 1:12 pm | |
| Амора викна такси и то ни доведе до тук. - Е, как е? Не, че не си идвала, но правих ремонт скороо ;дд - Ще гледаме ли страшен филм ? това беше традиция!! страшен филм, пуканки, караоке, бой с възглавници и боричкане с брат ми ;дд..
| |
|
| |
Амора Кастро Angel/Witch-Hybrid--Amora♥
Брой мнения : 160 Join date : 26.09.2011 Age : 29 Местожителство : Уайлд Фолс (Испания - Мадрид )
| Заглавие: Re: Къщата на Клаудия Гонзалез.. Вто Окт 11, 2011 1:17 pm | |
| Пристигнахме и влязохме в красивата къща на Ди ... много обичам да идвам тук .. не само,защото Раян живее тук а защото винаги се забавляваме! Ди ми предложи да гледаме страшен филм .. - Питашш мен? Дии много добре знаеш моят отговор миличкаа!! Е кой ще гледаме? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Клаудия Гонзалез.. Вто Окт 11, 2011 1:21 pm | |
| тя попита кой филм ще гледаме.. - "Петък 13" ? сложих пуканките в микровълновата!! | |
|
| |
Брой мнения : 160 Join date : 26.09.2011 Age : 29 Местожителство : Уайлд Фолс (Испания - Мадрид )
| Заглавие: Re: Къщата на Клаудия Гонзалез.. Вто Окт 11, 2011 1:26 pm | |
| Бързо ми отговори " Петък 13 " веднага си спомних,че един приятел ми каза,че този филм е много страшен! Не исках да казвам на Ди да не би да си помисли,че ме е страх .. но ме беше страх! - Ааа добре .. трябваше да намеримм друг,но и този става! Тя сложи пуканките в микровълновата .. а аз се настаних удобно на земята до дивана и взех една възглавница и започнах да я стискам .. тя пусна филма и седна до мен! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Клаудия Гонзалез.. Вто Окт 11, 2011 1:52 pm | |
| Още началото беше страшно, затова двете се сгушихме. Караокето беше за после, за да може да ни мине.. - Страшничкоо.. леле, щях да се напишкам.. след 1 час: бяхме се наплашили от филма, но вратата започна да се отваря. Ние бяхме загасили и беше страшно. А Амора се скрихме, но някой светна лампата и.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Клаудия Гонзалез.. Вто Окт 11, 2011 1:59 pm | |
| Наистинаа беше много,много страшен началото беше .. нямам думи!! С Ди се сгушихме и така стояхме през целия филм. Мина 1 час горе долу и филма продължаваше ... обаче ние чухме шум и видяхме,че вратата се отваря. Бързо се скрихме и видяхме,че някой светна лампата. | |
|
| |
Rayan Gonzale Witches
Брой мнения : 24 Join date : 11.10.2011 Местожителство : Уайлд Фолс
| Заглавие: Re: Къщата на Клаудия Гонзалез.. Вто Окт 11, 2011 2:15 pm | |
| Най-накрая свърших работа!! Отворих вратата и светнах лампата. Чух някакви звуци от телевизора и видях някакви вампири и такива неща. Видях 2 сенки и реших, че е сестра ми и Амора. Те бяха. Клауди се изправи и ме видя, но се уплаши и започна да пищи. - Спокойно, аз съм Раян. Амора ме гледаше засрамено, а аз бях целия червен. - Как сте момичета. Амора се усмихна и каза, че са добре, но Клаудия се била изплашила. - Няма страшно! Амора тук ли ще спиш? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Клаудия Гонзалез.. Вто Окт 11, 2011 2:22 pm | |
| Някой светна .. Ди се изправи и започна да пищи! - Млъкни бе!! Раян беше .. гледах го толкова засрамено! Попита ни как сме .. усмихнах се и отговорих,че сме добре. Раян се обърна към мен и ме попита дали ще спя тук. Аз погледнах Ди .. - Еми така беше,но щом си дойде няма нужда!! Ще си вървя след малко.
| |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Клаудия Гонзалез.. Вто Окт 11, 2011 2:32 pm | |
| Когато някой светна аз се изправих и започнах да пищя.. Беше Раян. Той каза да се успокоим и попита Амора тук ли ще спи, но тя отговори с не. Думите й ме ядосаха, затова имах план... - Е, жалко. Елате да ви покажа нещо в стаята. Те дойдоха и аз им отворих вратата, за да влязат първи и е влязоха. Ех, аз с моите бързи рефлекси. Веднага ги затворих и заключих. - Раян имаш какво да й кажеш. Сега е моментаа.. Същото се отнася и за теб, Амора. - Няма да ви пусна, докато не чуя това, което и двамата искате!!! | |
|
| |
Rayan Gonzale Witches
| Заглавие: Re: Къщата на Клаудия Гонзалез.. Вто Окт 11, 2011 2:40 pm | |
| Накратко: Клаудия ме заключи с Амора и искаше да й предложа. Какво да направа. Удари часът на истината. - Амора, трябва да ти кажа нещо. - Ще започна!! в джоба ми имаше една гривна, която беше предназначена за Амора.Извадих я. - Това е за теб- подарих й гривната - Искш ли да бъдеш моето момиче? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Клаудия Гонзалез.. Вто Окт 11, 2011 2:48 pm | |
| Клаудия искаше нещо да ни покаже в стаята й. Почти бях сигурна,че ще измисли нещо .. тя много добре знаеше,че бях луда по Раян. Да бях права,тя ни заключи и ни каза,че ако не кажем това което чустваме няма да ни отвори. Ъъъ Раян каза,че трябва нещо да ми каже ... мислих си " и аз " Извади от джоба си една гривна .. стомахат ми беше на обратно. - Какво е това? попитах аз Каза,че тази гривна е била за мен и ми я подаде .. след това ме попита дали съм искала да стана неговото момиче. Стаята се въртеше,не вярвам на ушите си!! - Каквооо ? Ти сериозно ли ? Е нее може да е вярно !! Отидох до леглото и седнах на земята. Раян седна до мен и .. | |
|
| |
Rayan Gonzale Witches
| Заглавие: Re: Къщата на Клаудия Гонзалез.. Вто Окт 11, 2011 3:03 pm | |
| Имах чувството, че тя изпитва същото.. Седна на земята и аз до нея. След това аз я погалих и я погледнах в угромните кафяви очи и и казах: - За това преди малко аз не се шегувах. Харесвам те, влюбен съм в теб. Забога ти си невероятнааааа ! Моля те отговори ми !! ;( Амора... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Клаудия Гонзалез.. Вто Окт 11, 2011 3:08 pm | |
| Аз седнах на земята до леглото и след това и той! Погали ме имах чуството,че ще се разтопя цялата всеки момент. Погледна ме и ми каза,че не се е шегувал,че ме харесва и обича .. помолиме да му отговоря! - Аз .. не знам какво да кажа ( една сълза се стече по бузата ми ) - Беше правв .. и аз те обичам,обичам те от първия миг в който те зърнах. Влюбена съм в теб и никой и нищо не може да го промени! ( подпрях си главата на рамото му ) .. Погледнах го и му се усмихнах!! | |
|
| |
Rayan Gonzale Witches
| Заглавие: Re: Къщата на Клаудия Гонзалез.. Вто Окт 11, 2011 3:18 pm | |
| Тя ми отвърна със същите чувства и се подпря на рамото ми. Краката ми се подкосиха. Боже, и тя ме харесва.. - Обичам тее!! погалих я нежно и я целунах по бузата. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Къщата на Клаудия Гонзалез.. Вто Окт 11, 2011 3:24 pm | |
| Каза ми още веднъж,че ме обича .. погали ме и ме целуна по бузата. Мислех си .. божее това истина ли е? Ако не е не искам да спра да сънувам. - И аз теб! Обичам тее !! ( хванах го за ръката ) | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Къщата на Клаудия Гонзалез.. | |
| |
|
| |
| Къщата на Клаудия Гонзалез.. | |
|